KNUTHENBORG ENDAGSBILLET | LangelandsFærgen

Knuthenborg Safaripark Endagsbillet

Knuthenborg Safaripark med LangelandsFærgen

Knuthenborg Safaripark er Nordeuropas største safaripark og er perfekt til en endagstur. Tag med LangelandsFærgen fra Spodsbjerg på Langeland til Tårs på Lolland og videre til Knuthenborg Safaripark  i Maribo og spar penge på transport og entré.

Information om Knuthenborg Safaripark Endagsbillet

Endagsbilletten til Knuthenborg Safaripark inkluderer:

  • Færgebillet til bil med op til 9 personer på overfarten Spodsbjerg-Tårs tur/retur
  • Entrébevis for 5 personer til Knuthenborg Safaripark fordelt på maks. 4 voksne (fra 12 år) og 1 barn (3-11 år).

I sparer samlet op til 60%. Har I brug for flere éntrebilletter til Knuthenborg Safaripark, kan I købe dem ved indgangen til parken.

Parken har åbent i perioden 29. april – 22. oktober 2017

Om Knuthenborg Safaripark

Vild og van(d)vittigt! Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr i Knuthenborg Safaripark.

Tag familien på en rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

Bliv klogere på safariparkens dyr og stil alle de spørgsmål, I kan komme i tanker om. Parkens dyreformidlere fortæller nemlig gerne løs om dyrene. I kan også være med til at fodre bavianerne, klappe kamelen eller se dyrepasserne gi’raffen mad.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Vi ses til en vild oplevelse!

Se mere: Knuthenborg Safaripark

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere