BornholmerFærgen til/fra Bornholm | Færgen

BornholmerFærgen – færge til/fra Bornholm

Bestil billet til BornholmerFærgen, YSTAD-RØNNE, KØGE-RØNNE og SASSNITZ-RØNNE. Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.
Kay Bojesen abefamilie
Kay Bojesen abe, priser fra
719,95
Årets gaveidé

Spar 20% i forhold til vejledende udsalgspris på flotte trædyr fra Kay Bojesen - bl.a. hele abefamilien.
Se hele sortimentet her

Hund Kat Husdyr igennem Sverige
Kæledyr igennem Sverige

Ønsker du at medbringe din hund, kat eller andet kæledyr gennem Sverige til eller fra Bornholm, skal det ske i overensstemmelse med gældende regler.
Læs mere

Bornholmerbussen rute 866, København-Rønne
Rute 866 Kbh H ↔ Bornholm

Tag med Bornholmerbussen Rute 866 kører mellem København og Rønne over Ystad i Sverige med en samlet rejsetid på mindre end 3 timer.
Læs mere

Tag på shoppetur og grænsehandel med en Shoppingbillet Rønne-Sassnitz
Shoppingbillet
10,-
Shoppingbillet Rønne-Sassnitz

Tag på en hyggelig smuttur med den smukkeste udsigt og handl varer til tyske priser med Shoppingbillet Rønne-Sassnitz.
Læs mere

Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie
Find det perfekte
ophold
Brug for overnatning?

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.
Læs mere

Bagel med laks
Bagel med laks
69,95
Bagel med koldrøget laks

Bagel med soltørrede tomater, med ferskrøget laks, smurt med krydret friskost, fyld af kål, dild og hakket rødløg. Tilbydes i samkøb med luksus-smørrebrød eller skønne salater til 3 stk. for kun 189,95.
Se hele menukortet


Sejl med BornholmerFærgen til Bornholm

Besøg smukke Bornholm med BornholmerFærgen og nyd Danmarks unikke perle i Østersøen. Uanset om du kalder den solskinsøen eller klippeøen, så tilbyder Bornholm masser af unikke oplevelser. BornholmerFærgen sejler dig over til unik natur, masser af spændende kultur, velsmagende gastronomi og sjov for voksne og små.

Fra Ystad, Køge eller Sassnitz til Rønne

BornholmerFærgen sejler mellem Rønne på Bornholm og tre destinationer: Ystad i Sverige, Køge på Sjælland og Sassnitz i Tyskland. Overfarten fra Ystad tager 1 time og 20 minutter, overfarten fra Køge tager 5 timer og 30 minutter og overfarten fra Sassnitz tager 3 timer og 30 minutter. Hvis du klikker dig ind på destinationerne under ruter herover, kan du finde praktiske lokaloplysninger.

Ystad | Køge | Sassnitz | Rønne

Fra København til Rønne med bus eller tog

Rejs med Bornholmerbussen, Rute 700 eller DSB InterCity Bornholm på ruten København-Rønne via Ystad på ca. tre timer. Overfarten fra Ystad til Rønne foregår med hurtigfærge på 1 time og 20 minutter.

Bornholmerbussen | Rute 700 | DSB InterCity Bornholm

Brug BornholmerFærgen til fods, på cykel og i bil

Uanset om du rejser i bil, tager cyklen med eller er til fods, har du mulighed for at komme til Bornholm. Er du til fods går der både bus og tog til og fra BornholmerFærgens terminal i Ystad. BornholmerFærgen sørger for den sidste transport over vandet. Vil du have din bil med kan du tage færgen fra Køge, Sassnitz eller Ystad.

Færgen Bizz og Færgen Kort til BornholmerFærgen

Rejser du ofte til og fra Bornholm, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz og et Færgen Kort. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel, og Færgen Kort er til dig der rejser som gående med BornholmerFærgen, Bornholmerbussen og DSB InterCity Bornholm.

Læs mere om Færgen Bizz Bornholm og Færgen Kort Bornholm


Bestil billetSejlplan | Priser | Trafikinformation | Nyheder | Spis | Shop | Norsk side

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere