AlsFærgen - færge mellem Fyn og Als | Færgen

AlsFærgen – færge til og fra Als og Fyn

Bestil billet til AlsFærgen på ruten BØJDEN-FYNSHAV. Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.
Tag med AlsFærgen på en Endagsbillet Bøjden-Fynshav
fra
499,-
Endagsbillet Bøjden-Fynshav

Tag med AlsFærgen på endagstur i bil til Als eller Fyn via ruten Bøjden-Fynshav og spar op til 320 kr t/r med en Endagsbillet til bil i forhold til Standardbillet.
Læs mere

Tag AlsFærgen med en Fleggaard Endagsbillet og få et gavekort på 200 kr
fra
450,-
Fleggaard Endagsbillet

Med Fleggaard Endagsbillet til AlsFærgen kan du sejle fra Bøjden til Fynshav for at handle i Fleggaard og få et gavekort på 200 kr til Fleggaards butikker med i prisen.
Læs mere

Rejs til videnskabsparken Universe med AlsFærgens Universe Endagsbillet
tur/retur
945,-
Universe Endagsbillet

Universe Endagsbillet giver hele familien en sjov dag i videnskabens tegn, rejs med AlsFærgen til samme pris både i lav- og højsæsonen og spar op til 22%.
Læs mere

Grahams portvin
2 stk. portvin
259,95
Graham's The Tawny Portvin

20% 75 cl
Er klassificeret som en Tawny Reserve, hvilket betyder, at den skal lagre minimum 7 år. Perfekt til oste og desserter. Pr. stk. 159,95.
Se flere gode tilbud her

Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie
Find det perfekte
ophold
Brug for overnatning?

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.
Læs mere

Røget laks Als
Laks
114,95
Røget eller dampet laks

Med flødestuvet spinat og kartofler.
Nyd det f.eks. med et koldt glas hvidvin.
Velbekomme!
Se hele menukortet


Sejl med AlsFærgen til Als og Fyn

Besøg Als med AlsFærgen, eller benyt overfarten BØJDEN-FYNSHAV som genvej til Jylland eller Fyn. Als byder på mange oplevelser for hele familien. AlsFærgen sejler dig til historiske oplevelser, traditioner og begivenheder du kun finder på Als.

Bøjden-Fynshav på 50 minutter

AlsFærgen sejler mellem Fynshav på Als og Bøjden på Fyn. Overfarten tager 50 minutter og du kan slappe af, spise et lækkert måltid fra Bistroen eller arbejde via færgens Wifi, mens du får en lille times pause fra motorvejen. Med en Færgen Bizz-aftale får du fordele når du rejser ofte mellem Fyn og Als.

Bøjden | Fynshav

Brug AlsFærgen til fods, på cykel og i bil

Du kan komme til og fra Als fra tidlig morgen til sen aften, til ferie eller forretning. Med en sejltid på kun 50 minutter og afgang hver time i højsæsonen (hver anden time i lavsæsonen) er du hurtigt fremme og kan køre videre i bil. Cyklen kan du også tage med om bord på færgen og cykle ud i skøn natur på Als eller Fyn.

Færgen Bizz AlsFærgen

Rejser du ofte til og fra Als, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel.

Læs mere om Færgen Bizz Als


Bestil billet | Sejlplan | Priser | Trafikinformation | Nyheder | Spis | Shop

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere