Forside » Bizz & Kort » Færgen Bizz Bornholm

Færgen Bizz Bornholm

Færgen Bizz til BornholmerFærgen

Færgen Bizz Bornholm

Rejser du i bil med BornholmerFærgen kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde.

Med Færgen Bizz rejser du efter særlige vilkår til rabatterede priser. Betaling foregår automatisk efter check-in via din konto hos BroBizz A/S og du opnår en pris på ned til DKK 335 pr. enkelttur på Ystad-ruten.

Færgen Bizz Pensionist Bornholm

Er du fyldt 65 år eller er du førtidspensionist, kan du få en Færgen Bizz Pensionist-aftale til rejser med personbil. Færgen Bizz Pensionist kan bruges til personbil og inkluderer 1 pensionist eller førtidspensionist og 1 ledsager.

Med Færgen Bizz Pensionist rejser du efter særlige vilkår til rabatterede priser. Betaling foregår automatisk efter check-in via din konto hos BroBizz A/S, og der er ingen årsafgift.

Færgen Bizz MC Bornholm

Rejser du på motorcykel eller knallert med BornholmerFærgen kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde.

Med Færgen Bizz MC rejser du efter særlige vilkår til rabatterede priser. Betaling foregår automatisk efter check-in via din konto hos BroBizz A/S og du opnår en pris på ned til DKK 154 pr. enkelttur på Ystad-ruten.


ALLE PRISER 2017


Priser 2018


Tilmelding

Ønsker du at blive aftalekunde i Færgen og rejse på en af vores bizz-aftaler, kan du online tilmelde dig med en bizz. Har du en bizz i forvejen, kan du tilmelde dig her:

Tilmeld dig Færgen Bizz aftale

 

Har du ikke en bizz, kan du bestille en hos BroBizz A/S. Når du har bestilt bizzen og du har fået det 16-cifrede bizz-nummer oplyst, kan du tilmelde dig Færgen Bizz.
Når du modtager en bekræftelse på at Færgen Bizz-aftalen er oprettet, kan du logge ind på MinFærge og bestille rejser med Færgen på din aftale.

Bemærk: Det er ikke muligt at foretage rejser med en Færgen Bizz-aftale uden at det tilmeldte bizz-apparat er til stede i bilen.


Aftalevilkår

Når du tilmelder dig en af de ovenstående aftaler, bekræfter du samtidig at have læst og accepteret de til en hver tid gældende aftalevilkår.

Ændre eller opsige aftale

Ønsker du at ændre dine personlige oplysninger (betalingskort/benzinkort, adresse, e-mail, mobilnummer, telefonnummer eller registreringsnummer) skal du logge ind på “Min Konto” på BroBizz A/S og følge vejledningen. Alle ændringer bliver automatisk overført til MinFærge.

Ønsker du at opsige en aftale, skal du henvende dig skriftligt til os.
Udfyld en opsigelsesblanket og send den til os med post eller e-mail.

Har du spørgsmål til din bizz eller dine afregninger,
kontakt BroBizz A/S kundeservice på tlf. 70 20 70 49.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere